Min Stockholmsskildring 2021

Min Stockholmsskildring 2021

UTLYSNING – Min Stockholmsskildring 2021

Skriv om Stockholm!
Min Stockholmsskildring är en uppsatstävling som riktar sig till gymnasieelever och är ett samarbete mellan Samfundet S:t Erik, Medeltidsmuseet, Stockholmskällan, Historiska institutionen Stockholms universitet samt Historielärarnas förening. Uppsatsen ska handla om Stockholm, ämne och innehåll kan variera, nutid och historia, city och förort. Perspektivet är personligt eller objektivt. Enda kravet är att uppsatsen utgår från platsen – staden Stockholm
Syftet med uppsatstävlingen är att väcka intresse för staden Stockholm och Stockholms historia.

Sista dag för inlämning är fredagen 11 juni 2021!

Läs mer om beskrivningen och kriterier Min Stockholmsskildring 2021!

Här hittar du tidigare vinnare i uppsatstävlingen.