Det blir inte alltid som det var tänkt…

Det blir en Digital Kulturnatt Stockholm!

Vad är en digital kulturnatt och hur hittar jag dit?

Årets ordinarie Kulturnatt Stockholm med 174 programplatser att besöka är inställd för att förhindra smittspridning och istället kan du ta del av 29 aktörers program digitalt. Njut av programmet på din favoritplats hemma framför din skärm. Klicka dig fram i Kulturnatt Stockholms stories och IGTV på Instagram eller på Facebook, och ta del av livestreamingar.

Om du inte har ett konto på Instagram eller Facebook kan du följa kulturnatten på Facebook ändå. Följ länken till Kulturnattens Facebookkonto https://www.facebook.com/kulturnattsthlm, välj ”inte nu” när inloggningsförfrågan kommer; du kan sedan fortsätta att scrolla i flödet och starta och ta del av filmerna som ligger på Kulturnattens Facebook.

Alla frågor om hur du som besökare tar del av programmet besvaras direkt i alla plattformar och dessutom finns en videochat i form av en digital lånedisk som Stockholms Stadsbibliotek bidrar med där du kan få hjälp angående programmet eller prata med en digital värd om tekniska frågor. Länk till videochat och info om den hittar du här: biblioteksdisken.online

Välkomna!

Meny
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere